OVER ONS

Waarom u zou moeten kiezen voor MC Keukenmontage.
Alles wat u moet weten over ons...

Over MC Keukenmontage

Hallo, Ik ben Marco Dekker....
Begonnen in 1988 bij een klein gerenommeerd keukenmontage bedrijf waar ik alle facetten van het vak heb geleerd, daar met veel plezier bijna 12,5 jaar gewerkt. In die tijd veel goede merken van keukens en apparatuur tegen gekomen waarmee ik nog steeds graag werk.
Na 12 jaar vaste dienst vond ik het wel een uitdaging om in dit vak voor mijzelf te gaan beginnen. Ik had meer ambities dus starten ik “MC keukenmontage” op in 2006. Dit is mij erg goed bevallen en ook mijn opdrachtgevers zijn razend enthousiast over mijn prestaties. Dus werk ik bij sommige al meer dan 20 jaar als vaste kracht. Ik werk nu ook samen met een school om jongens en misschien ook in de toekomst ook meisjes een stage plek aan te bieden ik de keukenmontage om zo te kunnen zorgen dat zij later een goed vak kunnen kiezen in de richting die ze willen bij mij kom je namelijk bijna alle aspecten van de bouw tegen en zelfs de zorg!

Waarom kiezen voor MC Keukenmontage

MC keukenmontage staat voor vakkundig en degelijk werk.

  • Montage van A tot Z dus van alle markten thuis.
  • Eén gezicht voor uw gehele verbouwing.
  • Met oog voor detail
  • Alles naar de wens van de klant en een eerlijk advies.
  • Al meer dan 20 jaar ervaring

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw van Uw keuken of het repareren van schades of vervangen van bestaande apparatuur. MC keukenmontage realiseert het graag voor u.