ONDERHOUD KDV/BSO/PSZ

Onderhoud bij Kinderdagverblijven en Buitenschoolse Opvang
Kinderen verdienen een veilige omgeving.

Creëren van een veilige omgeving voor kinderen

In 2008 kwam ik bij toeval terecht bij een organisatie van Kinderdag verblijven ik plaatste een keuken bij een van de directie. Deze zag dat ik van alle markten thuis was en bood mij aan eens te komen praten.
Van het een kwam het ander en ik werd aangesteld voor het onderhouden van het KDV.
De onderhoudskosten werden voor hen op die mannier lager, en zo kon er nog meer gedaan worden aan bijvoorbeeld veiligheid.
Ik heb in die jaren veel gemaakt; Een renovatie van een prachtig poppenhuis tot compleet nieuwe slaapkamers voor de kleintjes op scholen. Ook het verplaatsen van deurklinken, bijhouden en schilderen van de speeltoestellen, of het repareren van kapot speelgoed of lesmateriaal behoren tot de mogelijkheden.

Onderhoud in de ruimste zin van het woord.

Maar het belangrijkste van het onderhoud is het zorgen voor de veiligheid op alle fronten; deuren voorzien van vingerbeveiliging, keukens beveiligen en het controleren en repareren van speelgoed en het plaatsen van traphekjes en valbeveiligingen.
Om dit alles te kunnen en te mogen uitvoeren heb ik een geldig VOG voor kinderdagverblijven, en ben ik bekend met de bouwbesluiten die nodig zijn voor het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.
Gelukkig is de wereld van Kinderdagverblijven er een waar veel bedrijven elkaar goed kennen. Mede hierdoor ben ik nu ook bezig voor een van de grootste organisaties van Nederland. Ik doe dit dan ook met veel plezier, en met veel waardering van de klanten. Wilt u meer informatie of advies op het gebied van onderhoud, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op...