KEUKENMONTAGE

Uw droomkeuken geheel naar eigen wens.....
Nieuw, design of renovatie....

Waar te beginnen

Bij het kiezen van een nieuwe keuken moet worden gekeken naar de wensen en eisen waaraan de keuken moet voldoen. Als deze eenmaal bekend zijn, kan er een keuken worden uitgezocht, en vervolgens geplaatst. MC Keukenmontage is een allround montagebedrijf, die u bij elke stap van het monteren van de keuken van dienst kan zijn.
We verwijderen de oude keuken, verleggen de leidingen, passen de bestaande installaties aan en werken wanden af ( betegelen, stuken etc. ).
Wij werken nauw samen met gerenommeerde keukencentrums uit de regio.
Door deze samenwerking kunnen wij uw keuken compleet en tegen concurrerende tarieven leveren. Ook voor de levering en ontwerp van exclusieve handgemaakte keukens ben u bij ons aan het juiste adres.

Nieuw of renovatie... ?

Het renoveren van een keuken kan een goed alternatief zijn voor een nieuwe keuken. Doordat u kiest voor renoveren blijven de kosten laag, maar is het vernieuwende effect groot. MC Keukenmontage is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande keukens ( geldt voor alle types keukens en merken ).Het renoveren kan bestaan uit het plaatsen van nieuwe fronten, plaatsen van nieuwe inbouwapparaten, een nieuw of renovatiewerkblad, grepen, tegelwerk etc. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Hieronder volgen een aantal voordelen van Renoveren;

  • Met een paar slimme ingrepen heeft uw keuken een geheel nieuwe 'look en feel' waarmee uw woongenot, plezier en de waarde van uw huis stijgt
  • De oude leidingen blijven in de meeste gevallen gewoon liggen.
  • De renovatie kan meestal snel en zonder veel breek- en hakwerk uitgevoerd.
  • De moderne inbouwapparaten zijn veelal zuiniger dan oude inbouwapparaten!
  • De kosten van renovatie zijn een stuk lager dan een nieuwe keuken installeren.

Hebt u dus een bestaande keuken die u een nieuwe look wilt geven, Wij adviseren graag met u om een passende oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op...